Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mit jelent a csontkovácsolás? képes leírás - Csontkovács, csontkovácsolás.tlap.hu
részletek »

Mit jelent a csontkovácsolás? - Csontkovács, csontkovácsolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csontkovacs.tlap.hu » Mit jelent a csontkovácsolás?
Keresés
Találatok száma - 4 db
A csontkovácsolásról általában

A csontkovácsolásról általában

A csontkovácsolás a csontok, és az azokat mozgató izomrendszer visszafordítható reflexes működészavarainak a korélettanával, diagnosztikájával, és terápiájával foglalkozik. A szokásos orvosi eljárásokat kézzel végzett diagnosztikai és terápiás technikákkal egészíti ki.

Csontkovács és Kiropraktőr a kézzel gyógyító ember

Csontkovács és Kiropraktőr a kézzel gyógyító ember

Mind a két szó - Csontkovács és a Kiropraktőr - valójában azt jelenti, hogy kézzel gyógyító ember. Mikor megtanultam az izmok nyújtását, energetizálását, szinte vezetve van az ember, hogy a következő feladat a csontok helyre tolása, feszítése, húzása, tolása legyen. Nagyon jó érzés úgy segíteni embereknek, hogy az ember odateszi a kezét egy izomhoz, ami feszül, kemény és a szeretet energiától - amit mindenki ki tud engedni magából - úgy ellazul az izom, hogy egy finom roppanás és magától helyre ugrik a csont. A csontkovács elég rossz fordítás, mert a kovács üt, kalapál, hasít, vés, csavar.

Derékfájásra csontkovácsolás

Derékfájásra csontkovácsolás

A gerinc helytelen tartása, a csigolyák állapota kihatással van egész testünkre, a vérnyomásunkra, egész közérzetünkre. Napjainkban a kevés mozgás, az ülőmunka, az autózás és tudjuk jól az életforma amit élünk, nem nevezhető egészségesnek. Bedobunk néhány kávét napközben és este már túl fáradtak vagyunk egy kis sétához.

Mit kell tudni egy csontkovács kezeléséről?

Mit kell tudni egy csontkovács kezeléséről?

Ha valakinek komoly fájdalmai vannak, és pár eredménytelenül megfutott kör után úgy érzi, hogy a hagyományos kórházi nem nyújt számára hathatós segítséget, akkor hajlamos minden követ megmozgatni, és mindent kipróbálni, hogy enyhítse a fájdalmát. Amikor esetleg műtét is kilátásba kerül, akkor ez a tendencia a legtöbb embernél tovább fokozódik. Volt páciensem, aki a hét minden napján másfajta kezelésre járt.

Tuti menü